Skoda Octavia: Koelventilatoren blijven draaien --> lege accu!

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8T 20V (RS)

Vraag twee: Ik moet de module vervangen die de koelventilatoren aanstuurt (ik heb een airco/ comfort regeling). De koelventilatoren blijven draaien een afgelopen zondag stond ik dus met een lege accu. Ik heb vanmiddag zo'n module gekocht (zwart doosje met 14 polige + 4 polige stekker). Ik ben redelijk technisch dus dat gaat me wel lukken om te vervangen maar.... WAAR ZIT DAT DING???? HELP! Ik kan nergens vinden waar ik die module omder de motorkap moet zoeken.

Ik moet nu elke dag als ik uit de auto stap de zekering van de ventilator er uit trekken anders is mn accu een uur later leeg...
Alvast bedankt!

John

John_RS

Geplaatst door John_RS (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

alexander242 (0) PRO, 15 jaar geleden

Onder de accubak. Zit met 2 boutjes vast.

John_RS (0), 15 jaar geleden

Bedankt weer! Ik ga vandaag aan de slag...

John

John_RS (0), 15 jaar geleden

Appeltje eitje... uurtje werk. Module is vervangen. Bedankt voor de locatie want ik had dat ding zelf echt niet gevonden! Eindelijk weer rijden zonder elke keer de zekering na afloop eruit te moeten halen... ;-)

John

John_RS (0), 15 jaar geleden

Voor de volledigheid: Ik heb het regelapparaat opengemaakt en de schuldige gevonden; een geroest relais contact. Waarschijnlijk is er op de een of andere manier vocht in het kastje gekomen...

Groeten,
John

John_RS (0), 15 jaar geleden

Sorry... plaatje vergeten... http://img21.imageshack.us/img21/4091/re...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.