Skoda Fabia: Kopen van Fabia combi comfort 50KW

Bouwjaar: 2002

Beste mensen,
Kan iemand mij globaal wat technische info geven over Fabia combi comfort 50KW. ben een tijdje opzoek naar een nieuw tweede hands auto. heb eerst voor een Renault scenic gekeken maar deze viel uit. tot dat ik bij de dealer een Fabia combi comfort 50KW met 120 DK uit 2002 zag staan die voorzien is van alle gemak. Alleen heb nooit SKODA gereden en ben ook niet echt technisch. Waar aan moet ik opletten tijden inkoop. en wat zijn meest voorkomende problemen bij SKODA FABIA. Ik zou het heel fijn viden als iemand mij wat info kan geven. Alvast bedankt

robert3179

Geplaatst door robert3179 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

opzich een prima auto, niet echt veel luxe, maar door de regel kiest men zelf voor deze auto! het is maar wat je wilt.. en wat de beurs toelaat..

de prijs is er immers ook naar!

skoda is inmiddels in handen van de VAG (volkswagen-audi-groep) daar zit het dus wel goed!

vanzelfsprekend heeft deze skoda een volkswagen motor.. daar is helemaal niks mis mee... mits deze goed is onderhouden (zie boekjes)


paul,

ron10289 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo

dit is een prima auto voor zijn geld. het is voledig v.a.g kwaliteit.
occasion prijzen zijn aan de hoge kant. 120.000 is niet weinig voor eentje uit 2002. wel uiterst betrouwbare motors maar geen snelle jongens.

ron.

tonzwart (0), 18 jaar geleden

Ik heb sinds 3 maanden een nieuwe Fabia Combi Elegance, en deze bevalt me uitstekend,en heb er een G3 installatie in laten zetten en ook dat werkt pefect. Het is echt lachen bij de pomp; jaren niet gedaan!
De enige opmerking die ik bij deze Fabia kan maken is dat de motor een bescheiden vermogen heeft, maar als je zoals ik zelf een rustige rijder bent dan is dat verder geen probleem. Alles wat je kunt bedenken aan comfort zit er op. Niks te wensen verder....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.