Skoda Fabia: Licht sterkte koplampen varieert

Bouwjaar: 2002

Bij deze skoda fabia 1.9 diesel gaan de lichten zwakker en sterker branden zommar op een recht stuk weg. ook kan het langere tijd goed gaan maar keert telkens weer terug.
De dynamo en accu zijn vervangen, bedrading gecontroleert op vocht, alle massa punten schoongemaakt en alle stekkerverbindingen gecontroleerd. Een ding valt nog wel op als men het stuur helemaal in de uiterste stand heeft en daarna wat beweegt krijg je hetzelfde effect met de kplampen. Heeft hier iemand ervaring mee?

R.arkes

Geplaatst door R.arkes (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mrmulba (0), 19 jaar geleden

Laat eens checken of het relatie heeft met de PTC verwarming. Dit is een soort broodrooster in het verwarmingskanaal om de interieurlucht sneller warm te maken, aangezien de diesel nogal weinig warmte afgeeft.

De stuurbekrachtiging is elektro hydraulisch, en die elektropomp lust een happie amperes ja. Ongeveer 70 amp bij volle belasting.

R.arkes (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb een ampere meting kunnen uitvoeren bij de sb motor en daarbij een meting gedaan van 215 ampere! ook ging de motor op dat moment wat heen en weer. We hebben hem nu vervangen en tot nog toe heeft hij het een keer gweer gedaan, Ik wacht nog even af.

R.arkes (0) PRO, 18 jaar geleden

Storing toch weer terug, heb reeds de stuurhoeksensor vervangen. Het probleem is nu over.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.