Skoda Octavia 2000: met LPG3, wel of niet aanschaffen

Bouwjaar: 2000

Hallo,

Wij hebben ons oog laten vallen op een Skoda Octavia 1.6i op LPG3.
Deze is van augustus 2000 en heeft op dit moment zo rond de 130.000 kilometers op de klok.

Wij willen graag weten op welke punten wij moeten opletten als wij deze auto zouden schaffen. Daarnaast zouden wij graag willen weten hoeveel kilometers deze auto eventueel nog mee zou kunnen.

Hoop dat jullie ons van informatie kunnnen verschaffen zodat wij een beetje voorbereid er naar toe gaan.

Alvast bedankt,
Fam Wiersma

Marije1975

Geplaatst door Marije1975 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

tonzwart (0), 18 jaar geleden

Ligt er helemaal aan hoe die Octavia gebruikt of misbruikt is in die 160.000 km. Ruim 30.000 km per jaar is gunstig, d.w.z. dat hij waarschijnlijk langere ritten heeft gemaakt dus relatief weinig koude starts. Op LPG is de slijtage ook minder over die kilometers dan bij gebruik van benzine. Maar wie heeft er op gereden. Is het een zakelijke rijder (lease) geweest dan is de kans groot dat het een jakkeraar is geweest en niet al te zorgzaam voor de auto. Hoeft niet natuurlijk, maar je neemt toch wel een risico, tenzij je de eigenaar en zijn rij/gebruiksgedrag kent.

Bmwtje (0), 18 jaar geleden

Op gas moet je koken niet rijden vind ik :D

tonzwart (0), 18 jaar geleden

Wij koken electrisch, maar rijden op gas (Fabia)Rijdt perfect en kost weinig. Benzine is voor de echte betaalliefhebbers....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.