Skoda Octavia: moeilijk aanslaan en blijft fout code genereren op dynamo

Bouwjaar: 2005

skoda octavia gaf ca 9 vlt met starten hierop accu vervangen en daarvoor dynamo vervangen, auto slaat nu soms moeilijk aan en springt dan soms naar 13.4 laad spanning en soms (vaak) op 12.6 volt laadspanning, blijft moeilijk aanslaan, tevens slaat de airco soms uit, wie heeft hier een advies voor ?

Aqua

Geplaatst door Aqua (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

tijne (0), 18 jaar geleden

heb je de massa al na gelopen van het blok naar de accu en van de carosorie naar de accu?
en van de dynamo naar het blok
gr tijne

Aqua (0), 18 jaar geleden

Massa aansluiting nabij de accu verbrand.

Typisch wat mij opvalt is dat er regelmatig storingen optreden in de hedentendaagse auto's en die allemaal grealteerd zijn aan een slechte massa waardoor je regelmatig een sporadisch voorgekomen storing krijgt veroorzaakt door een slechte massa.

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Aan een auto komt steeds meer op en aan en daardoor word alles steeds meer belast.
massa aansluitingen worden daardoor ook veel warmer en door grotere temperatuur verschillen en inwerking van vocht kunnen ze daardoor storingen geven.
Tegenwoordig reageert de elektronica al op de kleinste spannings verschillen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.