Skoda Octavia Combi 2006: Na vervangen hulpcilinder is de versnelling nauwelijks in de twee te krijgen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BXE, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

Goedenavond na her vervangen van de hulpcilinder van de koppeling krijg ik de versnelling nauwelijks in de tweede versnelling. Andere versnellingen gaan prima. Ik heb de kabels van de versnellingen niet los gehaald. Het lijkt alsof er nu toch iets afgesteld moet worden, het systeem is wel ontlucht. Iemand enig idee hoe ik dit kan doen?

skodarider

Geplaatst door skodarider (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Theo Sparenburg (0), 2 jaar geleden

Als de wagen voor het vervangen van de hulpcilinder wel goed in 2 kwam zou ik toch in eerste instantie controleren of de juiste hulpcilinder (origineel? Vergeleken met de oude?) is gemonteerd en als dat zo is nogmaals goed ontluchten.

vr.gr. Theo

    Goed ontlucht en hernia een Sachs hulpcilinder. Het lijkt wel alsof de 2 en de 4 onder de 3 en de 5 zitten…. - skodarider (0), 2 jaar geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door skodarider (0), 2 jaar geleden

Opgelost: Uiteindelijk bleek de stelnok van de schakelstang niet goed te zitten ik moest het nokje even losmaken om de hulpcilinder te kunnen plaatsten. Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.