Skoda Citigo e-iV 2020: P stand niet geselecteerd

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Elektriciteit, Motorcode: EBM

Beste lezers,

Ik heb het volgende probleem met de citigo iv.
De auto laad niet omdat de auto niet registreert dat deze in parkeerstand staat. Ik kan alles met de auto doen alleen hij gaat niet over op laden. De lamp bij de laadpoort knippert oranje en dat geeft aan P stand niet geselecteerd. Kan ik dit ergens zelf resetten of moet ik maandag de garage bellen?

Bamisalami

Geplaatst door Bamisalami (0) , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Citigo e-iV? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 (670) PRO, 8 maanden geleden

Maandag de dealer bellen.

JRemmer (0), 6 maanden geleden

Ik heb hetzelfde probleem en het probleem is al eerder op internet beschreven.
Verschillende dealers gebeld en ook Skoda Nederland. Niemand heeft dit probleem meegemaakt.
Is het voor jou opgelost? Wat was de oorzaak?

Bamisalami (0), 6 maanden geleden

De auto gaat over een week of drie naar de garage. Dus nog geen oplossing behalve dat we indien het voorkomt even op en neer rijden en nog eens in de parkeerstand zetten.

JRemmer (0), 6 maanden geleden

Dat lukte ons in het begin ook wel eens. Nu ook wel eens maar niet constant. Soms lukt het wel soms niet om op te laden. Maakt de auto feitelijk onbetrouwbaar. Ergens naar toe rijden kan niet als je elders moet opladen. Ik hoop dat het wordt opgelost. Onze auto gaat 17/11 naar de garage. Momenteel is het probleem aanwezig met genoeg kwh om bij de garage te komen. Als we er komen hoop ik dat het probleem nog bestaat en eea uitgelezen kan worden. Meerdere dealers adviseren dat. Maar wat levert het op als het probleem er op dat moment niet is. Ik laat weten of er een oplossing is.

Bamisalami (0), 5 maanden geleden

De auto is maandag bij de garage geweest, ze hebben het schakelmechanisme vervangen. Ook de speakers die vorige opeens niets meer deden zijn vervangen.

    Inmiddels is de acculader voor de grote accu vervangen. Sindsdien sinds enkele weken geen problemen meer met opladen cq niet pakken van P-stand meer gehad. - JRemmer (0), 4 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Citigo e-iV of stel zelf een nieuwe vraag.