Skoda 0: skoda glxi kopelings arm gaat niet trug dus hett ont kopelt niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine

goeden dag gister reet ik weg in me auto schakel naar ze 2 en me koppeling pendaal bleef naar benede staan en nu heb ik even gekeken naar het probleem blij dat dar arm waar de kopeling kabel aan vast zit in het blok niet meer trug gaat wat kan dat zijn dus en wat kan ik daar aan doen
ik merkt ook dat mij moter olie dop weg was en als ik hem in ze versneling zet gebeurter ook niet
wie kan mijn helpen

pietbaco

Geplaatst door pietbaco (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je olie dop is weg ? Zeker vergeten erop te draaien..ging er soms een rood olie lampje branden of maakte de motor een tikkend geluid ?

Zit er aan de zijkant van de bak een groen deksel ? Aan de linkerkant, even het stuur draaien en bij het linkerwiel tegen de bak aan kijken, als je zo'n bak hebt met groen deksel, kan het zijn dat de hevel erachter is gebroken, dan is het met een paar euro gemaakt.

Maar wat bedoel je met: in de versnelling gebeurt er ook niets ? Als de motor uit is en je zet hem in de versnelling, en start de motor dan, ook al ligt het pedaal op de grond, de auto moet dan vooruit schieten, doet hij dat niet, dan is of de koppeling totaal versleten ( maar dat zou je gemerkt moeten hebben tijdens het rijden ) of de aandrijving / bak is kapot.

pietbaco (0), 13 jaar geleden

als de moter loop dan kan ik hem in elke verzneling zeten maar hij gaat niet voor of achtuit maar je hoort wel die klik als je hem in ze achteruit zet maar rijd niet weg ik weet niet hoe dat armpje heet waar de kabel aan vast zit op de verznelingbak maar die staat naar vooren en me pedaal is licht op de grond als of hij niet trug shiet het gaat om een skoda glx flavorit

pietbaco (0), 13 jaar geleden

ik wou nog even trug komen op hoe het presies gebeurde ik heb hart me kopeling in getrapt
daar voor schaked hij prina en de kopeling ook

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda 0 of stel zelf een nieuwe vraag.