Skoda Octavia: storing in linkerportier

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ledje van het alarm bleef vast branden met een lichte knipper als de portieren op slot zijn. Tijdens het rijden bleef het ledje ook branden. Daarna ging het electrische raam vreemd doen. bij uitlezing gaf deze ook storing en tevens in het slotmechanisme. Volgende onderdelen zijn vervangen: slotmechanisme en raammechanisme. Raam doet het weer(nog steeds goed) centrale afstandbediening werkte ook goed. :Ledje van het alarm bleef nog steeds branden. Sinds van de week is het ledje uit, kan ik alleen mijn portier nog openen en sluiten met de sleutel, spiegel is niet meer te verstellen (electrisch) en volgens mij gaat het alarm ook niet meer bij. Wat kan dit nog eens zijn. Ergens een te hoge spanning ofzo? Massa probleem? Accu heb ik ook al ontkoppelt gehad, zekeringen lijken goed te zijn!


Uiteindelijk is het opgelost; blijkt in de connector te zitten van de kabelboom naar de ruitmotor, deze was geoxideerd en daardoor dus vreemde dingen. Wel is in eerste instantie hier de ruitmotor en slotmechanisme door kapot gegaan.
Nieuwe kabelboom erin en het is weer als nieuw!!

hansz06

Geplaatst door hansz06 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

gerty (0), 16 jaar geleden

Hoi
Mogelijk een kabelbreuk in de doorvoer naar het portier
je kunt proberen de spiegel te verstellen en met je andere hand de kabels in het doorvoerrubber te bewegen, mogelijk doet de spiegel het dan wel. reperatie doorvoer rubber demonteren en kijken of er een breuk zit.

succes
gr. Gerty

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.