Skoda Superb: Uitbouw automatische versnellingsbak

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI (130PK)

Hallo Allemaal,

Wat is de makkelijkste manier om een automatische versnellingsbak uit te bouwen bij een skoda Superb. Inclusief motor? Subframe laten zakken aan de achterzijde? ..........?

En weet iemand of het volgende probleem vaker voorkomt. Het probleem is dat de automaat al zijn olie verloren heeft via de omvormer. Is de omvormer kapot? Is de keerring kapot? is de versnellingsbak kapot (verband)? Probleem al eerder gehad (andere Superb) en toen is de complete bak incl. omvormer vervangen.

Alvast bedankt.

tom782

Geplaatst door tom782 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Superb? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tom782 (0), 15 jaar geleden

Niemand ervaring mee?

Highway (115) PRO, 15 jaar geleden

Probleem al eerder gehad (andere Superb) en toen is de complete bak incl. omvormer vervangen.

Nu vraag je hoe de bak er af moet??
Informeer anders eens bij autrans over de bak.

tom782 (0), 15 jaar geleden

Wij hebben dit probleem eerder gehad idd maar toen zijn de werkzaamheden uitbesteed. Vandaar de vraag. Vraag is dus: Wat is de makkelijkste manier om de automaat te verwijderen. Boven eruit. onder eruit. inclusief motor......................?

Peter087 (0) PRO, 15 jaar geleden

ik denk dat de koppelomvormermer kapot is gelopen waardoor het filter is dicht gaan zitten en daardoor is lagerbus in de pomp kapot gelopen komt vaker voor.
het beste kun je het subframe laten zakken en motor ophangen.

met vriendelijke groet,

Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Superb of stel zelf een nieuwe vraag.