Skoda Octavia 2006: ventilatoren motor koeling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: BGU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

er zijn 2 ventilatoren achter de radiateur en condensor gemonteerd de grote draait als de motor warm is de kleine ventilator niet vraag me af of ze beide te gelijk moeten draaien! airco bleef ook warm hand matige airco dit is inmiddels op gelost airco beurt gehad vraag me af of dit mede het gevolg kan zijn geweest bij extreem hoge temp . dat de condensor niet goed gekoeld is . inmiddels nieuw ventilator unit gekocht twijfels over de kleine ventilator

Shipmate

Geplaatst door Shipmate (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Sanderve (0), 4 jaar geleden

Beide fans draaien gelijktijdig. Kans is vrij groot dat de fanmotor zelf stuk is. De fans worden aangestuurd door een fanstuurmodule ( de j293, zit links naast de fans), geeft deze een 12v uitgang als de airco wordt ingeschakeld?

Shipmate (0), 4 jaar geleden

Heb inmiddels grote reis gemaakt met nieuwe fan unit bleek inderdaad dat de kleine fan defect was twijfels waren er bij de lokale garage maar doordat ik wist dat de fans paralell worden geschakeld was er eingelijk geen twijfele.e.a opgelost er zijn echter wel enorme prijs veschillen in de aanschaf van een unit dank voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.