Skoda Octavia: ventilatoren skoda octavia draaien niet

Bouwjaar: 2003

Was benieuwd of er iemand anders de ervaring heeft gehad dat de ventilatoren niet draaien bij(extreme)hitte.Waardoor de motor oververhit wordt en koelvloeistof temp.meter in het rood gaat en begint te piepen.

Goossens

Geplaatst door Goossens (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Goossens (0), 18 jaar geleden

Buiten het probleem nu met de ventilator voor de koeling van de motor heb ik vervolgens al problemen gehad met de accu en met het centraledeur vergrendelingsysteem.
Dit is mijn tweede skoda octavia en denk dat dit de laatste ooit wordt

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij elk merk is wel iets hoor.Misschien zijn de japaners wat beter,maar als daar wat stuk gaat betaal je bijna 3× zo veel als bij andere merken zoals OPEL,VW en dergelijke.

Wel belangrijk is dat vermeldt om wat voor motor het gaat en dergelijke.De ene motor kan niet altijd vergelijken met de andere.

Bijvoorbeeld bij een 1.6L kan het zijn dat elek. thermostaat niet open gaat,waardoor je geen circulatie hebt door je radiateur,dus je koelvinnen gaan ook niet draaien.

Accu probleem???......,dat kan altijd,misschien iets verkeerd aangesloten waardoor de accu ontlaat of hij is inwendig stuk waar skoda dus niks aan kan doen.

Probleem centrale deurvergrendeling....,wat was dat?

groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.