Skoda Octavia: Vervangen Bougies/kabels

Bouwjaar: 2001

Mijn Skoda Octavia 1.6 75KW combi (LPG G3)loopt de laatste tijd slecht op zowel gas als benzine (juist als de motor warm is). Onze deawoo nubira welke op een Koltec G3 installatie rijdt heeft hetzelfde probleem voor gas. Bij deze maak ik de bougies schoon of varvang ze. Deze auto rijdt dan weer ongeveer 10000 km zonder problemen. Dus dacht ik ook bij de skoda eventjes de bougies te vervangen. Nu zie ik geen mogelijkheid om zelfs maar in de buurt van de bougies te komen. Deze zijn volledig ombouwd door het inlaat-systeem. Wie heeft er ervaring met het verwisselen van bougies/kabels? Of moet ik daar steeds voor naar de garage?

Ab81

Geplaatst door Ab81 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maurice7553 (0) PRO, 19 jaar geleden

hey ab
als je handig ben moet het wel lukken is idd een gedoe om er bij te komen
maar met een groote schroeven draaier en een een kromme tang moet je een eind komen
er is ook speciaal gereedschap voor
su6

Ab81 (0), 19 jaar geleden

Dank je voor je antwoord maurice. Ik ben bij een dealer geweest en deze constateerde dat de motor-toerental-sensor defect was. Nu loopt de auto weer goed. Ik heb dus de bougies nog niet hoeven te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.