Skoda Fabia 2013: Waterlekkage

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Motorcode: CGP, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 44

Hoi, heeft iemand een tip over een waterlekkage achter in de kofferbak? Ik heb het linker achterlicht al eruit gehad, is niets aan te zien, kofferbak rubber is ook in orde, van de ruitensproeier lijkt het ook niet te komen, hemelbekleding is ook droog, voordat ik de binnenkant achter ga strippen, misschien heeft één van jullie dit al ooit eens een de hand gehad, het lijkt echt via achter ergens te komen, vanaf de achterwand is het nat, ik ga eerst nog de bekleding van de D-stijl eruit halen en kijken of ik zo iets zie, tip is welkom!

Bert911

Geplaatst door Bert911 (0) PRO , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 1 jaar geleden

Heb je open dak ?

Bert911 (0) PRO, 1 jaar geleden

Nee, gelukkig niet, heb ik al teveel ellende met meegemaakt bij ons merk, ik heb toch het vermoeden dat ie ergens bij het achterlicht naar binnen komt, aan de binnenkant zit een wartel waarmee je het achterlicht vastschroeft en aan de zijkant zitten twee doppen waar die twee kogelkopjes van het achterlicht in komen te zitten. Ik spuit er van de week wel een keer lekzoeker erop en dan met perslucht van binnen naar buiten blazen, in de hoop dat ie bellen gaat blazen. Ik heb ook nog even onder de bestuurdersstoel gekeken of ie daar nat is, maar dat is kurkdroog, het zit echt achterin. Ik weet ook niet of er water naar binnen kan komen via die beluchtingsflappen die in de achterwand zitten, deze zitten ook vrij hoog in de carrosserie.

kaleido 1 (1620) PRO, 1 jaar geleden

Zou water met afwasmiddel , liefst dreft , dit blijft veel langer nat en bellen blazen dan lekzoekspray .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.