Skoda Superb: Xenon werkt niet meer

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1995, Vermogen (kw): 140

Wij hebben een aanrijding gehad met een hert waardoor de volledige koplamp ingedrukt was in het motorcompartiment ( alles , xenon/grootlicht/pinker werkte nog ) . Wij wachten/hopen nog steeds op een tussenkomst via de verzekering voor alle schade en daarom heb ik de koplamp eruit gehaald en voorlopig terug vastgezet ( alle pvc bevestigingspunten waren afgebroken ) . Maar idd .... natuurlijk dan werkte de xenon niet meer ! Ik een nieuwe lamp ( D1S 85v35w ) gekocht ook al gauw 80€ en nog altijd hetzelfde probleem . De xenon flitst een 3 tal keer en dan niets meer . Zekeringen = Ok , conditie batterij = Ok . Moet er iets gereset worden , doordat ik de stekker er een 20 tal minuten heb uitgetrokken ?

Mattan

Geplaatst door Mattan (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Superb? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

firedriver (60), 8 jaar geleden

Mogelijk defect aan zijn ballast ( transfo ), is een platte module, bij een Alfa Gt bevindt zich deze onder zijn lamp, bij een Skoda weet ik niet. gr
.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Superb of stel zelf een nieuwe vraag.