Smart Forfour 2007: Tips graag!

Bouwjaar: 2007

Hallo,

Ik wil graag wat tips, op dit moment heb ik twee auto's namelijk een
Smart fortwo van 2001 en een renault laguna van 2002, die staan beide in de verkoop, want wil graag 1 andere aankopen, gezien er een kleine op komst is.
Ik ben op zoek naar een goede auto waar ik de eerste jaren weinig onderhoud aan zou willen hebben toch ook gezien de kleine.
Ik zou ook niet een te oude auto willen aanschaffen, maar het liefst een met weinig kilometers zodat ik er zeker wel 5 jaar mee vooruit kan.
Nu zit ik te twijfelen tussen een Smart forfour of een Fiat Panda (nieuw),
de Smart bevalt me namelijk uitstekend, maar is het ook zo dat het ook bij de Smart forfour ophoud met de km stand boven de 100.000.

Ik hoop dat jullie mij een goed advies kunnen geven gezien ik helemaal geen verstand van auto's heb.

Hoop snel op reactie.

sabrina

Geplaatst door sabrina (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Smart Forfour? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

sabrina

gebruik de zoekfunctie > home| voorwaarden| [color=red]zoeken[/color]

Gr. paul

sabrina (0), 16 jaar geleden

Wat bedoel je daarmee ik heb al gekeken onder het kopje Smart maar er wordt weinig vertelt over de Smart forfour, tevens kom ik ook weinig informatie tegen over de Fiat Panda (nieuw).
Dus ik hoop dat iemand mij daar meer over kan vertellen.

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

sabrina

misschien kun je hier iets mee... http://www.smartforum.nl/ en misschien voor de fiat (hij is wel vrij nieuw) www.autoweek.nl

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart Forfour of stel zelf een nieuwe vraag.