Subaru Forester: Afstandsbediening centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2004

Soms weigert de afstandsbediening van de centrale deurvergrendeling van mijn Forester 2.0 X. Ook met de tweede handzender. De dealer heeft een dag lang e.e.a. geprobeerd maar kon niets vinden. Een second opinien bij een voormalig dealer gaf een GSM zendmast de schuld. Echter weigerde de cv laatst weer en dit midden in de polder zonder zendmast in de buurt.
Omdat ik (gevoelsmatig)de antenne van dit systeem verdenk zou ik graag willen weten waar ik deze kan vinden.

Pieter9052

Geplaatst door Pieter9052 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

skirdneha (0), 19 jaar geleden

Hoi Pieter,

Heb ik ook gehad, open gemaakt en wat contactspray ingespoten. Pas de volgende dag was het resultaat merkbaar.

Ton

Piwie (0) PRO, 19 jaar geleden

De antenne voor de handzenders van subaru zit onder het dashbord daar hangt een kastje zwart en hieruit gaat een antenne naar het contactslot voor de transponder in de sleutel en daar zit ook het ontvangst voor de antenne al denk ik zelf dat het dat niet is al eens een ander batterijtje geprobeerd

Pieter9052 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de reactie Piwie,
Een ander batterijtje heb ik niet geprobeerd omdat het probleem zoals ik schreef zich ook met de tweede sleutel voordeed. Ik concludeerde daaruit dat een nieuwe batterij onwaarschijnlijk was. Overigens heeft het probleem zich tot nu toe gelukkig niet meer voorgedaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.