Subaru Justy: ECVT slipt met gas geven

Bouwjaar: 1994

Als hij warm is dan rijd hij helemaal niet meer.
Als hij koud is doet hij het een beetje met veel gas geven.
Bak is al vervangen, spoel op de bak is al vervangen ( met gebruikte spullen, ouwe rotzooi)
Computer is uitgelezen,die was kapot volgens dealer. Andere compie gemonteerd: nog slippen............

Wie kan ons helpen!?

DodgeDriver

Geplaatst door DodgeDriver (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Justy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

derk2175 (0) PRO, 18 jaar geleden

magneet koppeling vervangen deze is waarschijnlijk stuk

vannelle (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarschijlijk zoals Willem al opmerkte de magneet(poeder)koppeling stuk. Deze kun je doormeten door de stekker boven op de automaatbak los te koppelen en de weerstand tussen de "slipringen" te meten (beide pennetjes) Deze weerstand moet tussen de 2 en 4 ohm zitten. Als dit wel goed is hoeft het niet te zijn dat de Magneetkoppeling wel goed is maar dit is de enigste meting die je kunt verrichten zonder de koppeling te demonteren

googledaddy (0), 17 jaar geleden

Onder het dashboard(tellers) zit een sensor die de bak aanstuurt,wil wel eens voorkomen dat vocht onder het raamrubber binnendringt en dat sensor vochtig wordt!Voorzichtig drogen met een haarfohn!kijk uit wel uit voor over verhitting anders smelt je bedrading,dit euvel komt ook vaak voor bij Subaru Justy!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Justy of stel zelf een nieuwe vraag.