Subaru Vivio: homokineet hoes

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.7 ECVT

Hallo,

Linker stofhoes van homokineet net achter het wiel is gescheurd. Rook een raar luchtje bij het remmen en ging kijken.
Ik help al gevonden wiel eraf, fusee los enz.

Mijn probleem is nu dat ik niet weet hoe de bak kineet los moet. Zit er een pennetje in de bakkineet ? (hoewel ik niks kan zien aan de bakkineet, misschien onder de hoes)
is het een steekas die ik uit de bak moet wurmen ?
Is de Universele ashoes misschien een goede oplossing (zo een die je oprekt en er over heen trekt) ?

Wie kan me verder helpen en wijzer maken ?

Groeten Philip.

[url=http://img132.imageshack.us/i/aandrijfas...][img]http://img132.imageshack.us/img132/7221/...[/img][/url]

Flip-it

Geplaatst door Flip-it (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Vivio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

die ziet er inderdaad anders uit als de meest gangbare,wat ik hieruit opmaak is dat je de hoes bakzijde los moet maken dan de as eruit moet trekken en de homokineet(bakkineet) blijft zitten,maar ik ging niet zitten kloten en liet hem aan de bak ziten snij die kapotte hoes eraf en trek die kop eraf,even goed kijken hoe die geborgd zit met buitencirclip die je zo ziet zitten of inwendige borging dan moet je de kop eraf slaan en anders inderdaad universele hoes eroverheen trekken werkt perfect regelmatig gedaan

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

ik heb nog even gekeken op onderdelenlijn eentje ziet er anders uit maar die andere zien er toch uit alsof ze zo uit de bak getrokken kunnen worden[url=http://img16.imageshack.us/i/picture001o...][img]http://img16.imageshack.us/img16/5198/pi...[/img][/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Vivio of stel zelf een nieuwe vraag.