Subaru Justy: Hoofdzekering Kapot?

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 (Suzuki Swift)

Dag heren monteurs,

Vriendin heeft licht aan laten staan. maar toen we wouden overstarten, ging dat niet. Nu bleek een gebroken zekering onder de motorkap het probleem.
Op zich geen probleem. Maar ik kreeg hem niet los. Het gaat om de onderste zekering in de linkse zekeringskast achter de accu. Ik zit me af te vragen of die wel lost te halen is. dat is me wel gelukt maar nu is de zekering kapot getrokken. Beide lippen die er uit staken, tegen mekaar gehouden en toen starte hij weer. Maar dat is natuurlijk niet de oplossing. Wat kan ik nu het beste doen?
[url=http://postimage.org/image/uxu8b8hiv/][img]http://s7.postimage.org/uxu8b8hiv/091220...[/img][/url]
Het afgebroken deel wat er overheen zat, staat er naast (zwart met doorzichtig deel boven in.)
Ps. Er stond nergens stroom op met die kapotte zekering.Geen kik en geen klik.
Reactie retour

Jan Albert

Geplaatst door Jan Albert (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Justy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 11 jaar geleden

Moet er toch gewoon uit getrokken worden.

Jan Albert (0), 11 jaar geleden

Dat zou wel mooi zijn. dan moeten dit nog 2 delen van de zekering zijn.Ik zal het morgen nog even beter bekijken. Denk je dat ik goed zit dat dit een hoofdzekering is? Er staan staan geen amperes op en die daar boven wel. Ik kan het niet nakijken, omdat er helemaal geen documenten of instruktieboekjes bijzitten.
Bedankt voor je reactie Kaleido 1

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Justy of stel zelf een nieuwe vraag.