Subaru Impreza 1998: snelheidsmeter subaru impreza 1.6 1998

Bouwjaar: 1998

De snelheidsmeter van mijn impreza plus lijd soms een geheel eigen leven. vooral bij het wegrijden doet hij niets en soms staat hij op 160 in de dorpstraat. Nu heb ik de teller al een helemaal uit elkaar gehaald en alle verbindingen gereinigd en gekontroleerd. Daarna ging het even iets beter , maar nu is het weer hommeles. Als je een poosje rijdt en alles is warm lijkt het een stuk beter te gaan. Nu vermoed ik dat er iets met de gever is . Het is n.l. een elektronische teller, maar waar vindt ik die bij deze auto?. Is er iemand die dit probleem herkend en evt. een oplossing heeft? . Ik blijf zelf ook zoeken .

[url=http://img523.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img523.imageshack.us/img523/3324/...[/img][/url]

niksnut

Geplaatst door niksnut (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Impreza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

770 (0) PRO, 15 jaar geleden

heb je ook alle sensors gecontroleerd die naar het dashboard lopen?

niksnut (0), 15 jaar geleden

de sensor zou goed moeten zijn omdat de dagteller en kilometer teller gewoon doorlopen. dus er is een signaal. ik zelf begin te denken dat de teller zelf het probleem is. Een paar weken geleden de boel weer schoongemaakt en het asje met zeer dunne olie en injectie spuit gesmeerd, en dan gaat het weer een hele tijd goed. Ben al op zoek geweest naar een nieuwe teller maar die is niet te vinden. Had er 1 maar was het verkeerde model. Ik heb de flexibele printplaat.

770 (0) PRO, 15 jaar geleden

Naar de Dealer zou heel duur zijn. Misschien vervangingsonderdelen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Impreza of stel zelf een nieuwe vraag.