Subaru Impreza Forum

Zoek & filter binnen 221.363 topics
149 topics gevonden | Pagina 1 van 6

Subaru Impreza

De Subaru Impreza is een compacte auto die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1992. Het is een van de bekendste modellen van het Japanse automerk Subaru en wordt geproduceerd tot op de dag van vandaag. De Impreza is beschikbaar als sedan en hatchback en staat bekend om zijn sportieve prestaties en betrouwbare vierwielaandrijving.

De Impreza werd vooral bekend dankzij de successen in het wereldkampioenschap rally, waarin Subaru deelnam met de Impreza WRC. De Impreza won het kampioenschap drie keer in de jaren '90 en het model groeide uit tot een legende onder rallyfans. Ook vandaag de dag wordt de Impreza nog steeds gebruikt in de rallysport.

Naast sportiviteit en prestaties staat de Impreza ook bekend om zijn veiligheid en betrouwbaarheid. Het model heeft verschillende veiligheidsprijzen gewonnen en de vierwielaandrijving zorgt voor extra grip op de weg, vooral in slechte weersomstandigheden. De Impreza is een populaire keuze onder autoliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare en sportieve auto.

Modellen Subaru