Subaru Impreza Plus 2004: Onderdelen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600

Hallo, net een leuke Impreza gekocht. Oud beestje maar ziet best redelijk uit. Wat ik al merkte bij de proefrit en het onderzoeken van de auto, is dat de gordel op de achterbank op 1 plek niet inklikt. Het raam van de passagier gaat met die knop niet open (wel met de knop van dat raam aan de bestuurderskant). Ik moet hem van het slot laten staan. Tenminste, gedeeltelijk. Ik moet handmatig de bestuurders- en passagiersdeur op slot doen. De achterportieren zijn met geen mogelijkheid op slot te krijgen (er is centrale vergrendeling geïnstalleerd, hier heb ik 2 sleutels van. Beiden werken niet (wel als sleutel uiteraard maar niet als afstandsbediening)).
Heeft iemand enig idee of er ergens een sloop is waar dit soort onderdelen te verkrijgen is? Of online adresje? Alvast heel erg bedankt!

Bionda1963

Geplaatst door Bionda1963 , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

Beunhaas PRO, 1 maand geleden

Stuur een aanvraag op b.v. onderdelenlijn o.i.d. voor de gewenste onderdelen....specialisten reageren zeker.

Bionda1963, 1 maand geleden

Dank je wel Beunhaas, ga ik proberen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Impreza of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.