Subaru Impreza 1998: Uitvallen tijdens rijden

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: EJ16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 70

Mijn subaru impreza valt soms uit tijdens het rijden. Het is in ong. 1.5 jaar 5 keer totaal gebeurt met willekeurige tijd ertussen. 4 van de 5 keer reed ik in de 2e versnelling en werd de koppeling ingetrapt. 1 keer stond de auto stil voor een stoplicht waarbij de koppeling ook was ingetrapt. Als de auto uitvalt gebeurt er vrij weinig; geen geschud/gestotter. De motor valt uit maar de rest; lichten/radio blijft aan. De lichtjes op dashboard gaan ook branden. Koppeling is een aantal maanden geleden vervangen, probleem was al aanwezig hiervoor. Massapunten hebben we zo goed mogelijk gecheckt en schoongemaakt. Ook laten uitlezen bij Subaru dealer maar daar kwam ook niks uit.

djoeke_west

Geplaatst door djoeke_west (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Impreza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

limbra (530), 1 jaar geleden

Vervuilt gasklephuis komt het eerste bij mij op,
Begin eens met het reinigen van het gasklephuis (met remmenreiniger),
baad het niet dan schaadt het ook niet,

Als je de motor stationair laat draaien, loopt hij dan wel goed warm en koud ?

    Dank voor de tip over gasklephuis ik ga het proberen! Ja stationair loopt hij goed warm en koud - djoeke_west (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Impreza of stel zelf een nieuwe vraag.