Subaru Vivio: verlichting vivio

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

De achterverlichting en dashbordverl. van mijn subaru vivio doen het sinds enkele dagen niet meer. De zekeringen in het zekeringenkastje binnenin de auto zijn allemaal goed. Het lijkt erop dat dit is gebeurd nadat ik een paar dagen geleden de autoradio heb vervangen. Er bleef 1 rode draad over met zo'n metalen stekkertje. Kan iemand een goede tip geven?

robrg

Geplaatst door robrg (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Vivio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

demonteer de radio en vervang een zekering je hebt vermoedelijk de massa van de radio aan een stroomdraad aan gesloten

robrg (0), 12 jaar geleden

Jan, het ligt niet aan de zekeringen want die zijn allen goed.
Nu heb ik de oude radio erin gezet en toen deed de achterverl. het weer. Wat me opvalt is dat ik bij het monteren van de nieuwe radio een rode draad met stekkerplugje niet kan aansluiten, en aan de stekkerbundel van de oude radio zit wel een contrastekkertje om de rode draad te koppelen. Ik vermoed dat die rode draad de massa of aarde van de achterverlichting verzorgt. Wel gek dat dat via de radio stekkerbundel gebeurt. Is er iets te zeggen over die rode draad?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Vivio of stel zelf een nieuwe vraag.