Suzuki Swift 1998: auto start niet meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G10A, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 39

tijdens het boodschappen doen zette ik de motor uit,toen ik hem wilde starten deed hij het pas op het laatste moment (eerder sleutel draaien en lopen)
toen ik naar huis reed stopte hij opeens accu leeg gestart en over gestart met behulp van een bewoner.na lang gedoe .thuis gekomen, weer gestart en niet weer gelopen twee of drie accu's leeg gestart...... niets meer.ra ra wat is dit, wie helpt mij.

Hans S

hansvsan

Geplaatst door hansvsan (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1600) PRO, 5 jaar geleden

Als hij niet aan slaat heeft het geen zin om maar te blijven starten , dan wordt het tijd om te kijken wat er mis is , heb je gecontroleerd of je vonk hebt en of er benzinedruk/inspuiting is ?

hansvsan (0), 5 jaar geleden

kaleido 1@ hallo,
morgenvroeg direct doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.