Suzuki Grand Vitara: Automaat Suzuki Grand Vitara 2006

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Heb een Suzuki Grand Vitara 2006.

Nu is het zo dat indien ik rij, er bij bepaalde snelheden (45, 55, 65, 85), een zeer zware brom ontstaat, net of de auto in een te hoge versnelling rijdt. De dealer heeft aangegeven dat er nu een aantal in Nederland rondrijden met het zelfde probleem (het is een automaat).

heeft iemand een idee, voor een oplossing, of nog beter ook een oorzaak.

ik hoor graag.

de dealer wil er nu een speciaal goedje in de bak gooien, dat voor een tijdelijke oplossing zou moeten zorgen...

Brokie

Geplaatst door Brokie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Dennis2152 (0), 16 jaar geleden

Dat probleem hebben wij ook gehad. En een spreciaal goedje in de bak doen dat helpt niet hoor. Haal je tussenas en maar tussen uit en dan een speciale dop in de tussenbak doen zodat de olie er niet uit loopt. Als het dan weg is dan is het je differentieel aan de voorzijde stuk.
Grtz

Brokie (0), 16 jaar geleden

Beste Dennis,

sorry dat ik wat laat reageer, maar ik zal hiermee naar de dealer gaan, want inderdaad het goedje werkt niet en de klacht komt weer terug. Is het probleem van jou opgelost door de Dealer.

Dennis2152 (0), 16 jaar geleden

Ja geeft niet hoor. Ja idd bij ons hebben ze het opgelost door een nieuw differentieel te monteren aan de voorzijde. Maar laat ze eerst maar de tussenas er tussen uit halen (die loopt van je diff voorzijde naar de tussenbak). Als het dan weg is weet je het zeker dat je diff aan de voorzijde stuk is.

Laat het ff weten of het opgelost is dan ja of nee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.