Suzuki Swift: automaatbak heeft een bij geluid

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo mensen, hopelijk kan iemand mij vertellen wat het probleem is met mij Swift sedan 1.6 16v automaat.

Het probleem is dat hij een soort van katten gejank geluid maakt dat je hoort vooral in zn 1 en 2 en na wat meer gas te hebben gegeven, het is niet erg luid maar je hoort `t wel degelijk en ik vind `t niet erg prettig klinken. Het is alleen in de versnelling dat je dat geluid hoort dus.

Nu las ik van iemand anders van het forum dat hij met zn baleno ook dat probleem ongeveer zat en 2 verschillende mensen zeiden iets anders, de 1 zei maakt niet dat doen ze wel meer en de ander zegt dat er een lager waarschijnlijk kapot is in de automaatbak.

ik heb wel mijn standard velgen veranderd naar 14inch 185/60 precies, zou het daarmee te maken kunnen hebben want naar mijn weten had ik `t bij geluid daarvoor nog niet?

Dus graag jullie hulp hoe ik dit zelf of een bedrijf kan laten repareren, of iemand van `t forum zelf die mij kan helpen om `t op te lossen !

Dannys

Geplaatst door Dannys (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

is moeilijk beoordelen
kan in de bak zitten
in t differentieel
en t kan een wiellager zijn
zal je even langs de garage moeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.