Suzuki Alto: check engine

Bouwjaar: 1996

ik heb een suzuki alto 1.0 automatic, bouwjaar 1996. nu geeft hij de laatste tijd check engine aan, ik heb hem al twee keer uitlaten lezen bij een suzukidealer, daar geeft hij elke keer code 31 aan. check engine geeft hij aan, als ik er al mee heb gereden, en dan weer mee weg wil rijden. hij heeft dan een poosje stil gestaan, i.v.m. boodschappen doen bijv. de auto start dan gewoon, maar geeft dan check engine aan, waardoor hij langzaam gaat rijden, het lampje gaat dan ook wel weer uit, en dan rijdt hij weer goed. wat kan dit zijn? te weinig power of contactbreuk in de bedrading! wie weet het en kan mij helpen!

alien

Geplaatst door alien (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Storingscode 31 geeft hier aan dat de MAP sensor een verkeerde signaal spanning krijgt. Heb je daar al eens naar laten kijken?

alien (0), 19 jaar geleden

ze hebben bij de suzukigarage tech 2 test uitgevoert (foutcode 31) ze hebben de OMLOOPLUCHT AFGESTELD. geen last meer gehad. misschien heeft iemand er wat aan. bij mijn auto heeft het wel geholpen. groeten alien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.