Suzuki Swift 1994: code 13

Bouwjaar: 1994

Bij een swift 1.0 uit 1994 blijft het check lampje branden en ik krijg code 13 de motor loopt redelijk maar nbij deellast houd ie flink in , geen singaal spaning op de lambda sonde , tijdens het meten kwam ik erachter dat bij het verbinden tussen +pool en multimeter en sigaal draad lampda sonde er een verandering va het stationair toerental optrad hij liep even omhoog in toeren, dus geen draad breuk , maar weet iemand wat er voor zorgt dat er een signaalspaning op de draad word afgegeven . b.vd. voor jullie reaktie

mvgr Mike

cyprian

Geplaatst door cyprian (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vitara (0) PRO, 19 jaar geleden

code 13 is labda sensor zal wel stukwezen als hij geen spanning
afgeeft de sensor moet namelijk zelf spanning afgeven.Je moet natuurlijk wel tussen de-pool en de labda sensor meten.

cyprian (0), 19 jaar geleden

Lambda sensor is vervangen maar geen resultaat , bij het nameten van andere sensors kwam ik er achter dat de koelvoelstof tempsensor niks doet, hij moet nagelang van de temp iets door geven maar hij doet niets. Deze maar eens vervangen. Maar wel vreemd met die code 13 ?.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.