Suzuki Alto: Deur slot alto.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4 cyl.

Hallo, Ik deed vanmorgen mijn deur(van binnen)open en toen bleef het hendeltje op open staan,na wat geworstel ging mijn deur weer dicht maar bleef vanbinnen de openingshandel op half staan.Nu kan ik hem niet meer met de sleutel openen.Nou hij gaat HELEMAAL niet meer open.Wie weet een oplossing? vrgr karelwj.

karelwj

Geplaatst door karelwj (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

johan 56 (0), 14 jaar geleden

Je slot zal wel uit elkaar moeten, meestal is roest de oorzaak waardoor hij blijft hangen.
Als je de deur niet meer open kunt krijgen dan kun je proberen om de scharnieren onder het voorspatbord (zit dat bij de alto ook op die manier?) los te schroeven. Daarna kun je de deur in zijn geheel er uithalen voor reparatie.
Succes, Johan.

karelwj (0), 14 jaar geleden

Hallo,nou ik heb het gevonden hoor!In de deur zit de geleider van het draai raam,dus als je het raam open draait.Deze is door geroest op de bevestiging(1 schroef aan de zijkant van de deur)Daardoor hing de geleider los en kwam PRESIES op de bedienings stangetjes.Na enkele dagen uit armoe maar via de andere kant te zijn ingestapt en gereden te hebben, probeerde ik nogmaals mijn deur te openen en ja hoor het geleidertje van het raam was waarschijnlijk verschoven en kon mijn deur weer open.Deur plaat gedemonteert en het geleidertje verwijdert.En mijn deur werkt weer als vanouds.Ik zal maar niet mijn zijraam helemaal open draaien.Maar het werkt wel.vrgr karelwj

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.