Suzuki Wagon R 2005: Dreunen na bandenwissel

Bouwjaar: 2005

Vanaf het moment, dat er 4 nieuwe Michelin banden gemonteerd zijn op mijn Suzuki Wagon R+ 1.3 bouwjaar 2005, zit er een dreun in de auto. Niet zo zeer hoorbaar als wel voelbaar. Resonantie of trilling zou je het ook kunnen noemen. Het begint bij ong. 60km/h en houdt niet meer op. Verschillende soorten wegdek maakt wel verschil; 't Lijkt op Zoab 't ergst te zijn. Wiellagers zijn in orde, uitlijning ook. Balancering in orde. Ook geen abnormaal slijtagepatroon te zien. Ook geen onrondheid kunnen vaststellen. Heb er ook maar 3000 km mee gereden. Ten einde raad maar weer 4 nieuwe banden gemonteerd, maar nu van Continental. Dreunen is wel minder, maar nog steeds waarneembaar. Wie heeft er een idee?

Gr, A. de Wit

aengdewit@quicknet.nl

Geplaatst door aengdewit@quicknet.nl (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1645) PRO, 9 jaar geleden

Hoe hard zijn ze op gepompt ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.