Suzuki Vitara: Fusee kogel verwijderen en stationer toerental

Bouwjaar: 1991

Hallo, ik heb wat vragen....

1, ik wil de fusee kogel van mijn Vitara vervangen, maar krijg hem er niet uit omdat de bovenkant van de kogel tegen de as aankomt. Kan iemand mij vertellen hoe ik de as moet verwijderen, of dat ik de as op een of ander manier kan laten zitten en toch de kogel er tussen uit kan halen.
2, Misschien hoort het zo, maar ik ervaar het als hinderlijk.
Na het starten bij een koude motor blijft de (automatische)choke erg lang aktief. Het toerental zit op ongeveer 2400rpm en blijft mijn inziens te lang zo hoog staan.
Mijn vragen zijn :
-is er misschien een sensor die vervangen/schoongemaakt moet worden, en zo ja welke dan ??
-als de motor op bedrijfs temp. is loopt hij goed staioner (600rpm),maar bij het aanschakelen van de aanjager loopt het stationer toerental iets op tot 1000 rpm, wat kan ik hier aan doen ??
Mvg Dave
justdave@home.nl

Dave1984

Geplaatst door Dave1984 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jaap4744 (0), 20 jaar geleden

groote moer een stukje los draaien. op kricen wiel er af halen maat van de moer is 31 of 32 stuur kogel los slaan dan kan je de schijf naar buiten treken, en de as naar binnen duwen. dan haal je hem er zoo uit.succes groetje jaap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.