Suzuki Ignis: Groot Licht

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Het groot licht werkt niet. De eigenaar heeft de wegenwacht erbij gehad en die zei: kolomschakelaar.
Ik meet liever eerst zelf de boel door voor ik wat bestel maar eigenaar gaf aan direkt de kolomschakelaar te vervangen. Dit hielp dus niet. Gloeilampen geprobeerd, zekeringen gecontroleerd, alles zonder resultaat. Het vreemde is dat het controlelampje wél gaat branden als je groot licht inschakeld. De Suzuki-dealer vertelde me dat er niet een speciaal relais voor grootlicht aanwezig is. Ik begin zo langzamerhand te denken aan een draadbreuk ergens, maar ja, zoek dat maar eens uit.
Heeft iemand nog een tip?

ErikAVO

Geplaatst door ErikAVO (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Ignis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

akin (0), 16 jaar geleden

je moet de kabel van de licht schakelaar die naar de zekering kast gaat die moet je volgen in de zekering kast komt een 6 polige stekker binnen een bruin kabel is verbrand maakt de stekker goed schoon en de zekering kast waar de stekker in komt dat is het probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Ignis of stel zelf een nieuwe vraag.