Suzuki Swift: Grootlicht, dimlicht, interval ruitenwisser

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Ik heb een Suzuki swift uit 1992.

Van de week reed ik op de snelweg en werkte zowel me lichten als de ruitenwissers. Tijdens de rit sproeide ik mijn ramen en deed de ruitenwisser het automatisch 2x erna heen en weer. Daarna (5km. verder) nogmaals en toen sproeide hij wel water, maar deed mijn ruitenwisser het niet meer. De interval werkte ook niet meer, lichten bleven wel werken. De constante en snelle schakel voor de ruiten te wissen werkte wel.

Eenmaal thuis gekomen en 's avonds weer weggaand deed de interval het nog steeds niet. Mijn dimlicht en groot licht werkte op dat moment ook niet meer. Stadslicht en constante ruitenwissen werkte wel. Zekering vernieuwd en alles werkte weer (zekering was niet kapot). Volgende dag werkten interval, groot- en dimlicht weer niet. Stadslicht en constante ruitenwisser wel.

Bij garage en suzuki dealer geweest en beiden konden het probleem niet vinden. Alle zekeringen zijn gecontroleerd en werken goed. Rij nu 2 jaar in deze swift en hij heeft deze problemen nooit eerder gegeven.

Heeft iemand een idee?

Met vriendelijke groet,

Dennis1983

Geplaatst door Dennis1983 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

classix (0), 14 jaar geleden

hallo dennis probleem zit in de stekkeraansluiting op je zekeringkast is een kleine witte stekker aan de zijkant van je zekeringkast onder je dashbord
waarschijnlijk een beetje zwart gebrand op een aansluitingsdraad
pennetje in stekker een beetje verbuigen zodat hij beter contact maakt dan zal het probleem wel over zijn
gr jan

Dennis1983 (0), 14 jaar geleden

Beste Jan,

Heb de stekker eruit gehaald en het pennetje verbogen. Alles doet het op dit moment weer.
Bedankt voor de hulp.

Met vriendelijke groet,

Dennis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.