Suzuki Vitara: hard stationair lopen

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 jlx

toerental schiet omhoog wanneer de verlichting aangezet wordt. ook wanneer de kachelaanjager aangezet wordt schiet het toerental omhoog. normaal toerental is 900 en wanneer er iets elektrisch bediend wordt gaat het toerental omhoog naar 2200 toeren. heeft iemand hier een oplossing voor?

anemaat

Geplaatst door anemaat (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

vitara (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoi dit is een carburateur motor neem ik aan dan moet je bij de carburateur kijken en iemand het licht aan laten zetten bijdraaiende motor.Dan zie je dat er een klepje word bedient met een stel schroef deze moet je zo afstellen dat als je stroomverbruikers inschakeld het stationer toerental niet zakt maar gelijk blijft lopen.waarschijnlijk heeft er iemand aan de verkeerde schroef gedraait met stationer draaien van de motor.

anemaat (0), 17 jaar geleden

bedankt voor je raectie, het was inderdaad een kwestie van afstellen.Ik moest het schroefje heel ver terug draaien ,dus daar had wel iemand aangezeten ja.
Nu heb ik weer een nieuw probleem erbij koelvloeistof lekkage ,hoop dat het geen gescheurd blok is.

Rio-man (0), 17 jaar geleden

Daarvoor moet je even aan de onderkant van de auto kijken. Het zou best kunnen dat de radiator of een verbindingsslang lek is.

Groeten Rio-man
Concept-car.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.