Suzuki Swift: Hoe controleer je of de motor onderdruk heeft

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 gs

Hallo,
Na het plaatsen van een nieuwe kleppendekselpakking (omdat de oude lekte) lekt deze nog steeds olie. Ikzelf heb het vermoeden dat de motor onderdruk heeft maar hoe kan ik dit vaststellen ??.
Graag een reactie of tips.
Pim

pimbol

Geplaatst door pimbol (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

max71 (0), 17 jaar geleden

bij lopende motor peil stok er uit halen als de motor veel carterdruk heeft zal hij hier hard uit blazen maar kan het niet zijn dat je aan het eind van de schroef draad zit en dat het lijkt dat je de boel goed hebt aangedraait maar dus niet zo is misschien een paar ringetjes extra monteren als een motor veel caterdruk heeft zal de zwakste schakkel er uit drukken dus een keering of pakking of de peilstok omhoog drukken maar controleer ook even of je caterventilatie niet dicht zit
groeten max

pimbol (0), 17 jaar geleden

Hallo Max,
gellukig geen onderdruk maar een gescheurde kleppendeksel pakking. Ook heb ik de ontluchting, alle slangen en aansluitingen zuiver gemaakt deze waren erg smerig. De auto loopt nu erg netjes en blijft droog, dus erg bedankt voor je tips.
Er is nog 1 probleem en dat is als de auto koud is start deze meteen (stationair) maar moet je echt even wachten met gas geven omdat hij dan erg snel verzuipt. Heb je hier ook nog een tip voor ??
Alvast erg bedankt voor je hulp,
Pim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.