Suzuki Swift: overdruk ??

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 gs

Ik werk bij een schade herstel bedrijf als schuurder, zelf heb ik een swift. Hoe kan ik vaststellen dat de motor overdruk heeft ???

Bertvanlaan

Geplaatst door Bertvanlaan (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 17 jaar geleden

Motor warm laten draaien en dan kun je even in de koelwaterslkangen knijpen. Zijn ze keihard, dan heb je overdruk. Ook kun je met een speciale vloeistof checken of er uitlaatgassen in je koelwater terecht komen.

Bertvanlaan (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo Siem,
Ik bedoelde eigelijk overdruk qua olie, omdat er olie uit de kleppendeksel pakking komt.

Siem Bijman (165) PRO, 17 jaar geleden

Dan moet je de carterontluchtings slang eens loshalen. Ook kun je de olievuldop los pakken en als daar veel oliedamp uit komt heb je inderdaad teveel carterdruk. En dit kan weer door een verstopte carterontluchtingsslang komen.

Bertvanlaan (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo Siem,
Bedankt voor de uitleg, het probleem zat hen ik een gescheurde kleppendekselpakking. Deze is vervangen en de olie blijft waar deze hoort. Bedankt voor je hulp,
Pim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.