Suzuki Swift: hoofdzekering verlichting brand door..... electrisdche schema's

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

een suzuki swift hier heeft last van het doorbranden van de hoofdzekering in de motorruimte van 30A.

deze 1 maal vervangen en na 1 week weer eruit.

diverse metingen gedaan en er is een massa sluiting tussen 1 hoofddraad die naar de zekeringkast in de auto loopt en een massa die daar ook bij in de stekker zit.
heb de bedrading zover mogelijk nagelopen maar hij duikt helemaal achter het dashboard en ik weet niet waar de massa draad naartoe loopt.

ik vroeg mij af of iemand dit bekend in de oren klinkt en of iemand misschien een electrisch schema voor mij heeft de lokale suzuki dealer werkt hier niet aan mee.

kzyto

Geplaatst door kzyto (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mkampstra (0) PRO, 17 jaar geleden

De suzuki dealer wil toch wel een schema faxen??
Helaas is van suzuki erg weinig informatie te krijgen. Omdat suzuki Alles gesloten houd. Boeken kun je niet bestellen enz enz enz.
Er is een japans suzuki forum waar veel informatie te krijgen is. Weet m alleen even niet op te nomen. iets met red.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.