Suzuki Swift: navigatie systeem

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Beste mensen ik heb en navigatie ingebouwd maar ik heb een draat over en die moedt op de impuls draat aangesloten worden van de kilometer teller weet iemand mischien welke draat het is en welke kleur het moedt zijn? De navigatie doet het goed maar je ziet het gemaarkeerde punt niet bewegen als je de route rijdt ,dan nog en vraag waar kan ik de kleur van de auto vinden ,ik heb de auto gekocht maar er zit geen instruktie boekje bij
bijvoorbaad dank groetjes Tonnie.

tonnie11604

Geplaatst door tonnie11604 (50) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Averdonk (0) PRO, 17 jaar geleden

Voor zover ik weet hebben deze modellen geen pulsgever cq. pulsdraad. Ze zijn uitgerust met een "ouderwetse" tellerkabel. Misschien is een pulsgever leverbaar via de dealer die achteraf gemonteerd kan worden op de tellerkabel.
Kleurnummer zal vermeld zijn op het type-plaatje onder de motorkap.
Een schade/spuitbedrijf zal het ongetwijfeld zo kunnen aanwijzen.

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.