Suzuki Swift: Kachel geeft weinig warme lucht

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3i 8V 68pk

Wie kan mij helpen?

Ik bezit een Suzuki Swift uit 1998.
Sinds enige tijd geeft mijn kachel slecht warme lucht. Zeker als het buiten rond het vriespunt is, is mijn auto na 30 minuten rijden (van huis naar werk) nog steeds niet warm. Het begint dan een beetje 'behaaglijk' te worden in mijn auto, terwijl de kachel/aanjager voluit staat te blazen.
De thermostaat is onlangs vervangen, heeft niet geholpen.
Mijn kachelradiateur is doorgespoeld en deze stroomt goed door en wordt ook goed warm.
Maar het lijkt alsof de warmte van de kachelradiateur te veel afkoelt voordat deze via de roosters naar binnen wordt geblazen.
Ik heb al diverse bedrijven/dealers gevraagd, maar zij weten hierop geen antwoord te geven.

75ajh75

Geplaatst door 75ajh75 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jhessels (0) PRO, 17 jaar geleden

Zit een grote plastic buis onder het dashboard aan de bij rijders kant. Controleer of die goed aansluit. Die wil nog wel is los geschopt worden. Je kunt de aanjager even volop zetten en dan kun je wel voelen of hij niet goed aansluit want dan blaast hij daar veel koude lucht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.