Suzuki Swift: kleppen stellen Swift 1,0 3 cil 1996

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,0 3 cil

Hoi,

Wil graag de kleppen stellen van mijn swift uit '96. 3 cilinder 1.0. Heb veel gezocht op google en forums maar kan nergens een actieve link naar een WPHB vinden wat betreft de toleranties.

kan iemand me helpen aan de gegevens?

Vriendelijke groeten, en alvast bedankt!

Antonio

Antonio44

Geplaatst door Antonio44 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 10 jaar geleden

Klepstoters zijn hydraulisch..hoef je niet te stellen (kan ook niet)

Antonio44 (0), 10 jaar geleden

Dan moet ik me zorgen gaan maken denk ik, want ik hoor een serieuze tik bovenuit het blok komen na vervangen van koppakking en vlakken van de kop..

kaleido 1 (1620) PRO, 10 jaar geleden

Het zou kunnen dat er een hydr. stoter niet goed mee doet , vuil , is alles eruit geweest toen de kop gevlakt is , gespoeld ?

Antonio44 (0), 10 jaar geleden

Het ding tikt en slaat als een bestelbus die zijn laatste 20 jaar in het midden oosten heeft mee moeten maken zonder onderhoud. Heel verschrikkelijk. Loopt verder wel prima eigenlijk, als je het lawaai wegdenkt..

Alles heel goed doorgeblazen voor ik het monteerde..

De klepstoters..hmm moet van elke hydr stoter het indruk moment hetzelfde zijn? Ik neem aan van wel.. het is me opgevallen dat een nok een van de hyd stoters heel iets ingeslagen heeft..die gaat ook zwaarder als je de bus eruit haalt en de veer met de hand indrukt. Podverdikke. Vervangen? Zijn die dingen los te krijgen? Zitten hier wel wat sloop japanners om de hoek. Ga ik naar de sloop voor een gebruikte of is dat niet aan te raden? Moet gewoon kunnen als ik me dat zo indenk? Gelijke afmetingen en gelijk indruk moment?

Antonio44 (0), 10 jaar geleden

Kan het ook zijn dat ze door het schoonmaken(volgens mij kwam daar zelfs wat remmenreiniger aan te pas) te weinig olie hebben nu en dat er eerst weer wat olie bij moet komen en het geleidelijk ophoud? Kan niet bijzonder veel kwaad om zo het blok te laten lopen toch? Heb wel alles netjes onder de olie gesmeerd voor de bussen erin gingen...

Hans4040 (310) PRO, 10 jaar geleden

een hydraulische klepstoter moet zich vullen met motorolie, dat gebeurd terwijl de motor loopt.
kan best zijn dat er een stoter bij zit die niet of niet voldoende vol zit.
Als een stoter vol zit met olie kan je hem niet met de hand indrukken...
Nieuwe stoters zijn los verkrijgbaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.