Suzuki Swift 1990: koeling

Bouwjaar: 1990

de temperatuur van mijn swift blijft netjes,maar als ik ga rijden dan zakt de temperatuur flink naar beneden.temperatuur zender heb ik vervangen,want eerst bleef hij onderin staan en soms ging hij weer omhoog,dat probleem is nu verholpen.ik heb voor het nieuwe probleem de thermostaat gecontroleerd,de fan slaat op tijd in en stopt ook op tijd.heeft iemand ervaring met dit probleem?

coupe1846

Geplaatst door coupe1846 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

janrietman (0) PRO, 19 jaar geleden

Ga je thermostaat maar vervangen dan is het goed

coupe1846 (0), 19 jaar geleden

bedankt voor je reactie,maar de thermostaat heb ik al vervangen

ERIC2754 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kan volgens mij inderdaad weinig anders zijn dan de thermostaat aan je uitleg te horen. Heb je hem vervangen door een originele ?
Die van de imitatiemarkt durven wel eens te openen bij een veel lagere temperatuur waardoor je hetzelfde verschijnsel krijgt wat jij hier beschrijft.
Succes, Eric

coupe1846 (0), 19 jaar geleden

ik heb m inderdaad via de imitatie-markt gekocht.dan zit daar dus het probleem in.bedankt voor je nuttige reactie!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.