Suzuki Swift 1991: storing ( piep geluid ) in audio

Bouwjaar: 1991

ik heb in mijn auto een heel irritante pieptoon zitten.
hij zit vooral in de speakers die op mijn versterker zijn aangesloten. en is variable met het toerental van mijn motor.
ik nu op dit moment twee ontstoringscondensatorren tussen mijn voeding van mijn versterker zitten en een tussen de voeding van mijn radio.
ik heb ook een ontstoringscondensator op de signaal kabel en een hoogfreguente kabel.
maar de piep is nog niet weg....

als iemand nog een idee heeft alvast bedankt.

18

Geplaatst door 18 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AstraGT740 (0), 19 jaar geleden

die ontstoringscondensators eruit halen. eerst zorgen dat je signaal kabels en spanningskabels aan de verschillende kanten van de auto lopen (een must!!) tevens is het massa probleem een bekend probleem. Bij slechte kwaliteit signaal kabels (slecht afgeschemrd) let op dat bij de versterker de spanningskabels en signaal kabels niet over elkaar heen lopen, dit zorgt ook voor problemen (had familie lid ook na heel lang zoeken ;)). Massa van de versterker altijd op chassis aansluiten, blanke bout en opschuren!.

Als dat allemaal niet werkt probeer eens een scheidingsfilter (ik raad je dit af aangezien kwaliteit van geluid achteruit gaat).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.