Suzuki Wagon R 2000: Lekkage vloer drijf nat

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G13BB, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 56

Lekkage rechter kant vloer drijf nat

Leen57

Geplaatst door Leen57 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

corvanjaarsveld (0) PRO, 6 jaar geleden

Ik heb alleen maar een algemeen advies betreffende het opsporen van lekkages in het interieur.
Door voorzichtig te proeven aan het vocht kun je direct vaststellen of je te maken hebt met b.v. koelvloeistof of ruitensproeiervloeistof. Dat ga je dan verhelpen.
Proef je water? Bepaal dan de hoogste plek welke nat is. Daar komt het water vandaan. Het water komt van waarschijnlijk van buiten. De plek waar het water het interieur binnendringt is de oorzaak ervan. Soms is dat al direct vast te stellen. b.v. de waterafvoer (rubberslangen) van de Maar meestal is het nodig dat de carrosserie wordt besproeid met een tuinslang. Je moet met twee personen zijn. Eentje neemt plaats in de auto bij de hoogste natte plek. De ander spoelt met de tuinslang water langs de randen. Daarbij is het belangrijk dat je onder begint te spoelen. Dus niet spuiten. Je spoelt steeds op dezelfde hoogte op verschillende plaatsen. Gaat er niets lekken dan spoel je een volgende ronde ongeveer 10 cm hoger. Steeds opnieuw, steeds hoger tot je partner roept dat er paravant of de verwarmingsunit zijn verstopt geraakt en het water loopt zodoende het interieur binnen.
water komt. Dit is aan de buitenzijde het niveau waar het water binnentreedt. Soms is de afdichting van de voor af achterruit de oorzaak. Het kan zelfs langs de bevestiging van een dakrail naar binnen komen.
Veel succes. Cor.

Heinz1000 (0), 6 jaar geleden

Dit lijkt me een probleem wat ik ook heb gehad met mijn Wagon R . Waarschijnlijk komt er regen of dooiwater door de dakrail. Ik heb me een zaterdagmiddag rot gezocht , maar uiteindelijk gevonden.. De Wagons zijn hier gevoelig voor. Succes Hans

Suzukinovice (0), 4 jaar geleden

Hallo heinz1000. Ik ben de minder blije nieuwe eigenaar van een wat oudere Suzuki werken en drie dagen naar aankoop staat er later bij mijn voeten aan de bestuurderskant. Ik heb alles nagekeken en aan de hand van deze post ook naar de dakrail gekeken maar ik kan niet iets opvallends vinden. Zou jij of iemand anders mij kunnen zeggen waar ik op moet letten, moet de dag heel gedemonteerd worden bijvoorbeeld of moet ik hem preventief kitten of iets dergelijks. Ik ben de minder blije nieuwe eigenaar van een wat oudere Suzuki werken en drie dagen naar aankoop staat er later bij mijn voeten aan de bestuurderskant. Ik heb alle rubbers nagekeken en aan de hand van deze post ook naar de dakrail gekeken maar ik kan niet iets opvallends vinden. Zou jij of iemand anders mij kunnen zeggen waar ik op moet letten, moet de dag heel gedemonteerd worden bijvoorbeeld of moet ik hem preventief kitten of zoiets? Hoe verhelp ik dit probleem? Alvast heel vriendelijk bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.