Suzuki Swift: motergeluid

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

ik rijd al twee jaar tevreden rond in mijn 3-cilinder Suzuki Swift Spirit U9.Ik weet ook wel dat een 3-cilinder meer geluid maakt dan b.v. een 4-cilinder.Maar mijn moter produceert meer geluid als toen ik hem kocht,zowel bij het rijden als bij het stationair draaien van de moter.Ik dacht dat het aan de Bougies lag en heb er nieuwe ingedraaid,maar het geluid is hetzelfde gebleven.Ik hoorde van iemand dat als je er verkeerde olie ingooit,dat dat ook de oorzaak kan zijn van het motergeluid.Ik heb er 15\W\40 ingegooid.Ik weet niet of dat kwaad kan en of dat de oorzaak is.Wat kan het anders zijn als het niet aan de olie ligt?Waar moet ik financieel op rekenen bij reparatie.Bedankt,grt karel.

karelensil

Geplaatst door karelensil (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

eerst geluid lokaliseren
dan weet je wat er is en kan je een prijs indicatie vragen

cjavham (0), 16 jaar geleden

heb je al eens de kleppen laten stellen van dat karretje? zou al een berg kunnen schelen.

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

kleppen stellen van dit type zal niet mee vallen. Het heeft hydralische stoters. Op het ionlaatspruitstuk zit in de hoek een klein gaatje waar een plugje in geslagen moet worden als deze open is. De boutjes vanhet spruitstuk willen ook wel eens loslopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.