Suzuki Alto 1989: Motor slaat af.

Bouwjaar: 1989

Mijn vrouw heeft een alto uit 89. Deed het altijd prima, maar nu niet meer zo. Sinds de zomer liep de motor niet echt mooi meer. De auto is toen opnieuw afgesteld en tot het koud-nat werd was er niets aan de hand.

Nu het echter weer slechter weer wordt slaat de auto continue af. Tijdens het rijden is er niets aan de hand, maar als er afgeremd wordt voor een stoplicht slaat de motor af. Erg irritant.
Omdat de caburateur niet goed was af te stellen een andere erop laten zetten, die uit een goed rijdende auto komt. Probleem Gebleven !!

Ondertussen de bougies onsteking contactpunten brandstofleiding ed na laten zien. maar geen oplossing gevonden. De auto zuipt ook (1 op 10).

Wie weet er een oplossing ??

Noppesnada

Geplaatst door Noppesnada (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

KLUIVERS.P (0) PRO, 19 jaar geleden

zit het niet in de carburateur de sproeiers zullen wel verstopt zitten dat is een bekend iets filter er afhalen en daar zit een sproeier aan de voorzijde en achterzijde door prikken met een staalborstel draadje succes peter

berend1093 (0) PRO, 19 jaar geleden

staat de klep op het lucht filter huis wel goed want daar zit een zomer en winter stand op en bij die schakelaar moet een buis naar het uitlaat spruitstuk gaan zo dat de motor warme lucht kan aan zuigen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.