Suzuki Swift 1998: Motor slaat niet aan na 10 min stilstaan

Bouwjaar: 1998

Wie kan mij helpen, motor wil niet meer starten na 10 min stilgestaan te hebben. Brandstofpomp pompt benzine(heb relais bij schutbord al links met rechts verwisseld) , bougies vonken. heeft iemand dit al eens meegemaakt?

dirk2310

Geplaatst door dirk2310 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JANN (0), 18 jaar geleden

relais wisselen heft geen zin,want een relais stuurt de ecm,en de andere de benzinepomp,maar word aangestuurd via de ecm!
relais goed controlern is vaak het probleem.
controleer ook de stecker naar de brandstofpomp onder de achterbank.

berend1093 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik neem aan dat de auto niet wil aan slaan in plaats van niet starten en waarschijnlijk is de injector stuk komt wel vaker voor
je moet even de lucht filter er af halen als i niet aan slaan wil en dan ff kijken dat je injector wel inspuit en dat i het niet doet
moet je de weerstand van de injector ff door meten met de ohm meter als i een hele hoge weerstand heeft is i stuk
hoge weestand boven de 20 ohm maar waarschijnlijk zal i wel in de 100 ohm zitten

dirk2310 (0), 18 jaar geleden

Heren bedankt, het probleem zat in een slechte verbinding van de twee pinnetjes van de injector op het afdichtingsdeksel/aansluiting bedrading.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.