Suzuki Swift 2008: p0134

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M13A, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 68

Hoi iedereen, ik heb sinds een tijdje code p0134 en heb al beide lambdasondes vervangen en nog steeds komt de code terug?
Ik heb de code sinds mijn koppeling is vervangen, iemand enig idee wat het probleem nog kan zijn?

Jordy.Hoogland

Geplaatst door Jordy.Hoogland (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 1 jaar geleden

P0134 - Lambda Sensor Bank-1 Sensor-1 geen activiteit
Het gaat hierbij om de sensor voor de kat en de fout is dat deze geen activiteit (verandering van signaal) laat zien. Dit kan b.v. komen door een draadbreuk ergens in de bedrading van de betrokken lambda sensor. Misschien is er een draadbundel beschadigd of klem komen te zitten bij het vervangen van de koppeling.

    Bedankt voor de reactie ik ga dan morgen maar eens de draden controleren, vond het al vreemd had nog het probleem tot dat mijn koppeling vervangen was. Ik laat weten of ik het opgelost krijg! Bedankt! - Jordy.Hoogland (0), 1 jaar geleden

kaleido 1 (1580) PRO, 1 jaar geleden

Stekker vergeten ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.