Suzuki Swift: Piepend geluid dat in eerste instantie lijkt op een slippende V-

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

Mijn Suzuki swift maakt bij draaiende motor een piepend/tjilpend geluid, wat in eerste instantie de V-snaar doet vermoeden. Deze is echter pas vervangen, en is pas weer nagespannen om te kijken of het geluid verminderd. Dit is niet het geval, waarbij het vreemde fenomeen zich voordoet dat bij het intrappen van het koppelingspedaal het geluid verstomd, en na het opkomen van het pedaal weer begint. Soms verstomd het geluid, en hoor ik een hele tijd helemaal niets meer, tot het spontaan weer begint. Omgevings- of motortemperatuur hebben hier géén invloed op. Wat kan dit zijn?

koenenlg

Geplaatst door koenenlg (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1320) PRO, 8 jaar geleden

Nou 99.9% kans dat je druklager de oorzaak is , gaat het al weg als je het pedaal iets ingetrapt hebt , dan is het zeker.

koenenlg (0), 8 jaar geleden

Dank voor je snelle antwoord, ik zal nu mijn aandacht op het druklager vestigen om te achterhalen of daar de oorzaak ligt. Wordt vervolgt, gr Leon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.